Agendaflits

muziekkappel

Sinds het werkjaar 2007-2008 is de muziekkapel stevig vernieuwd. De muziekkapel wordt nu gevormd door zowel leden van Chiro Pimpernel als Chiro Knudde en staat onder leiding van Dries Verhelst. De oude liederen worden nog steeds gespeeld, maar er is ook tijd voor nieuw werk. Daarnaast blijft het jachthoornkorps ook nog steeds afzonderlijke optredens voorzien.

Praktisch:

  • Voor alle leden van Chiro Knudde en Pimpernel die denken enige muzikale voeling te hebben of gewoon zin hebben samen met ons muziek te maken. Dit kan vanaf het jaar dat je rakker of kwik bent, of dus in het 5e leerjaar op school zit. Daarnaast voor alle leiding en oud-leiding die eveneens interesse hebben.
  • Kennis van muziek of het begrijpen van partituren is helemaal niet noodzakelijk! Wij zijn geen muziekschool, maar proberen op een ongedwongen manier met elkaar muziek te maken.
  • Repetitie elke vrijdagavond op de jongenschiro van 19u30u tot 21u, met een kleine pauze, waar voor een heel lichte prijs (70 cent) iets kan gedronken worden. Hierbij wordt ook een deel vrijgehouden voor aparte repetitie, waar de verschillende instrumenten afzonderlijk de liederen aanleren, onder begeleiding van ‘muziekschool-geschoolde’ leden.
  • De jachthoorns hebben een aantal extra liederen (meestal jachtliederen) waarmee regelmatig ook optredens worden verzorgd. We treden ondermeer jaarlijks op in de Sint-Godelieveporcessie in Gistel waar we het jachttafereel verzorgen, maar daarnaast ook regelmatig voor maneges of particulieren.
  • Optredens zijn heel gevarieerd: Fakkeltocht, processies, taptoes, Kastel- en Moerzeke kermis, startdag,…

Contact:

  • OPTREDENS: Voor alle informatie in verband met optredens van het jachthoornkorps of de muziekkapel kan u steeds terecht bij de verantwoordelijken binnen de leidingsploeg

Steven Colman
 

Sophie Verheyden
 

Bootdijkstraat 84
 

Hazeldonk 8
 

9220 Moerzeke

9220 Moerzeke

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0479/ 45 93 94

0472/43 88 17

  • MUZIKANTEN: Indien u vragen hebt in verband met de muziekkapel, verontschuldigd bent voor een repetitie of een bepaald optreden, voorstel tot nieuw lied,… Contacteer Dries verhelst (0477 93 04 78) of Lutgard De Vos (0478 41 33 40)

Copyright © 2013. All Rights Reserved.